Forum Gildii ZN

Ogłoszenie

Wypady

Codzienne misje HM w Kintaju: Klik
Wypad na WIK: Klik

Weakendowe Wypady z ZN:) Klik

Eventy

3 URODZINY ZN: Klik

Informacje

#1 2012-01-01 15:30:28

kielek

Nowy użytkownik

Punktów :   

Podanie do gildi

Mam na imię Michał Kiełczewski mam 7 postaci w tym jedna PvP: Kakashi Sensei Pl Nekromanta, postacie PvE: NIKA Pl Zabójczyni,Pol Samuraj Elementalista, Tracja Pl Patronka, Zawisza Cz Mnich, Zbawicielka Duchow Rytualistka, i moja ulubiona postać Pan Pustyni Derwisz uwielbiam ta postać ponieważ jako pierwszą ją rozwinąłem do titla ,,Legendarny Strażnik" spędziłem na niej mnóstwo czasu poza tym uwielbiam bluzy z kapturem dlatego wyprałem tą postać na ulubioną. Dziele się tym kontem z braćmi kruży mają postacie: Zawisza Cz, Pol Samuraj, NIKA Pl. Na chwile obecną mam chyba 30 punktów w GW2. Osobą dzięki której się dowiedziałem o ZN to Wydrus Pl . Nie nawadze gdy zadaje jakieś pytanie i nikt mi na nie nie odpowiada, też nie przedam za tym jak ktoś spamuje inne rzeczy raczej mnie denerwują  . A i sorki za jakiekolwiek błędy ortograficzne jestem dyslektykiem ale się starałem:D

#2 2012-01-02 12:27:25

Selene

Shaman

Punktów :   

Re: Podanie do gildi

Derwisz musiał być strasznie brudny skoro go wyprałeś
Dobrze, że się starasz i miło widzieć polskie znaki

No... to pewnie jakiś oficer to rozpatrzy w najbliższym czasie, jeśli to się jeszcze nie stało...

And lone he might be on the ways of this world
His sword, sole companion, always there

Stopka forum

RSS